fotokatalytische bouwmaterialen

De eerste lucht reinigende betondakpannen van Nelskamp werden 2007 reeds uitgeleverd en worden steeds vaker gekozen als het aankomt op bewust bouwen in een duurzame toekomst. Bij daglicht kunnen de ClimaLife betondakpannen tot 90% van de schadelijke gassen als koolstofoxide en stikstofoxide (NOx) neutraliseren.
Een dakoppervlak met 200 m2 ClimaLife dakpannen is voldoende om in één jaar de uitstoot van drie verwarmingsinstallaties te neutraliseren of de schadelijke uitstoot van 17.000 gereden autokilometers omzetten in schone lucht.
Nelskamp ClimaLife dakpannen zijn verkrijgbaar in de modellen Finkenberger en S-pan in de kleuren natuurrood, bruin en antraciet.

Hieronder vind u de nieuwe brochure van het "Fachverband angewandte Photokatalyse im Verband der Mineralfarbenindustrie e. V." over fotokatalytische bouwmaterialen.
Één opmerking moet worden gemaakt, de foto van de dakpannen is niet correct; ClimaLife dakpannen zijn betondakpannen en er zijn geen keramische dakpannen met een gelijke werking.